PorträttReportage

Planerar morgondagens porträttfotografering

By 14 april, 2011 One Comment

Imorgon är en väldigt bra dag. Först och främst ser jag fram emot att mina barn och fru ska sjunga för mig och servera kaffe på sängen. Jag fyller nämligen år!! :-) Dessutom ska jag fotografera Andreas

Jag tror verkligen att Andreas kommer bli sjukt bra på bild. Det gäller bara att hitta bra ställen att vara på och att jag lyckas få honom att känna sig bekväm framför kameralinsen. Gissar att det är första gången han ska agera fotomodell och då är det inte helt lätt att slappna av och stänga av allt runtom. Helt klart en utmaning speciellt med tanke på att jag planerar att vi ska vara mitt i Stockholms city, kring lunchtid.

På lunchen idag gick jag runt lite och noterade bra ställen att plåta på. Observerade hur solen stod på himmelen så att jag har kolla på var det finns skugga samt var solen ligger lysa starkt. För starkt för jag såg just på väderleksrapporten att molnen tar paus imorgon så det blir till att uppsöka skuggplatserna.

Hittade några riktigt bra ställen på min jakt, både ute och inne. Bland annat fönsterplatsen på Mc Donald’s på Kungsgatan. Riktigt schysst lounge-miljö. Om allt går bra kommer bilderna upp i helgen.

God natt!

Join the discussion One Comment

Leave a Reply