Sommaren 2018 kommer för de flesta av oss bli ihågkommen som en mycket varm och torr sommar. Moln och regn har varit lika ovanligt som sköna soldagar är i november i Stockholm. Därför kom morgonens blixtrande spöregn som en oväntad överraskning, inte minst för Johanna och Max som såklart inte önskat ett utomhusbröllop där gästerna skulle behöva ha paraplyer och stövlar. Väderapparna uppdaterades stup i ett och de hotfulla molnen kom och gick när Johanna och Max gjorde sig fina för bröllopet. Om SMHIs app visade regn så kanske någon annan visade sol så vi valde att tro på den som visade bäst väder. Nervöst!!

Som så många andra bröllopsdagar så segrade til sist solen även om regnet kontrade lite senare på kvällen men då satt vi redan inne i det enorma festtältet som var uppställd i den stora och vackra trädgården.

Allt var så noga planerat och vackert ordnat och allt var så fint när Johanna och Max tog plats på det hemmasnickrade altaret med en fantastisk utsikt över sjön i bakgrunden. Det enda som inte var perfekt var att jag blev biten av något elakt djur när jag kröp omkring i skogen under porträttfotograferingen så hela mitt ben svullnade upp och och började göra ont. Till saken hörde att det var fullt av läkare och sjuksköterskor bland gästerna så jag kände mig ganska trygg trots allt… :-)

Johanna och Max, Jag är så tacksam för att ni bad mig att föreviga er dag. Tänk vad fint allt blev och vad fina ni är tillsammans. Här är min berättelse.


(Bildspslet ses bäst i fullskärmsläge och HD)

Leave a Reply