Jag måste erkänna att jag blev väldigt förvånad när Andrew kontaktade mig. Inte bara för att det skedde via ett direktmeddelande på Instagram utan för att det var just Andrew. För mer än 10 år sedan så var vi nämligen kollegor och diskuterade helt andra saker än bröllop och bröllopsfotografering så det kändes lite ”udda” att han och jag diskuterade hans kommande bröllop där han skulle gifta sig med Marike. Så, ja, jag blev förvånad men allra mest blev jag jävligt glad (ja, man får svära när man blir jävligt glad).

Själva vigselakten skedde uppe på Fåfängans höjder med fantastisk utsikt över Djurgården och Gröna Lund och självklart hade vi strålande sol, precis som man ska ha när man gifter sig. Och jag vet inte om det var just det fina vädret med den glada solen som smittade av sig för jag har sällan plåtat bröllop där det har skrattats så mycket som under Marike och Andrews bröllop. Så sjukt härligt! Sedan blev det middag och dunka-dunka-fest i Skyddsrummet på Södermalm.

Marike och Andrew, Tack för att jag fick vara med på ert bröllop och tack för alla härliga skratt och för att jag chansen att träffa era familjer och vänner.

Här är min berättelse.


(Bildspelet ses bäst i fullskärmsläge och HD)

Leave a Reply