Det vanligaste är att jag fotograferar bröllop som pågår under en dag. Jag är med när brudparet gör sig i ordning, första mötet, vigsel osv. Ibland händer det att bröllopsfirandet pågår över flera dagar, tex med en barbeque, eller en dag på golfbanan med släkt och vänner. Anima och Sany ska ställa till med ett hejdundrande bröllop. Ett bengaliskt bröllop minsann! Bengaliska bröllop pågår ofta i tre dagar där varje dag har sitt speciella tema. Sany och Animas bröllop ska också pågå i tre dagar med flera hundra gäster. Jag har agerat bröllopsfotograf på bröllop från ett flertal olika kulturer och det är vanligt att bröllop från t.ex. mellanöstern innebär att gästerna, speciellt kvinnorna, bär färgglada kläder. Jag misstänker att detta bengaliska bröllop kommer innebära färgexplosion, åtminstone om det jag googlat fram stämmer.

Som vanligt så tog jag med mig det blivande brudparet på en pre shoot för att prova på lite fotografering. Denna gång hamnade vi uppe på Fåfängan, i Stockholm. Fåfängan ligger uppe på ett berg med utsikt över Djurgården med Gröna Lunds åkatraktioner som bakgrund. Superläcker plats för fotografering.

Om endast ett par veckor är det dags för detta tredagarsbröllop och jag känner att det kommer bli en grymt häftig och annorlunda upplevelse. För att inte tala om hur snyggt brudparet kommer att vara.

Anima och Sany pre shoot - 001
Anima och Sany pre shoot - 002
Anima och Sany pre shoot - 003
Anima och Sany pre shoot - 004
Anima och Sany pre shoot - 005
Anima och Sany pre shoot - 006
Anima och Sany pre shoot - 007
Anima och Sany pre shoot - 008
Anima och Sany pre shoot - 009
Anima och Sany pre shoot - 010
Anima och Sany pre shoot - 011
Anima och Sany pre shoot - 012
Anima och Sany pre shoot - 013
Anima och Sany pre shoot - 014
Anima och Sany pre shoot - 015
Anima och Sany pre shoot - 016
Anima och Sany pre shoot - 017
Anima och Sany pre shoot - 018
Anima och Sany pre shoot - 019
Anima och Sany pre shoot - 020