Övrigt

Fotogrejer På G i veckan

By 3 maj, 2011 No Comments

Har just lämnat i veckans fotouppgift som jag fått av Göran Segeholm som är kursledare på den fotoutbildning som jag genomgår just nu. Kan inte säga att jag haft tokångest inför uppgiften men en liten gnutta prestationsångest har det minsann framkallat.

På fotoagendan, i övrigt, har jag bildredigering av bilderna som jag tog i slutet på förra veckan. Offer denna gång var Ola. Han är en riktig skön lirare som jag plåtade när han satt på sin Harley Davidson. Kommer publicera bilder och reportage senare i veckan. Håll utkik efter det.

I helgen bokade jag in en festfotografering som ska äga rum i början på juni på Riddarhuset i Stockholm. Det är ett par som gifte sig utomlands som nu ska ha stort partaj i Sverige. Det ska bli superkul och jag är mitt uppe i planeringen för det.

Avslutningsvis vill jag tacka alla er som klickar på Facebook-Gilla nederst på mina sidor. På så sätt får jag lite gratis marknadsföring vilket betyder massor för mig och min lilla site. Fortsätt gärna att klicka på Gilla på kommande inlägg och portfoliosidor.

Med extra vänliga hälsningar, Fredric

Leave a Reply