bröllopsfotograferingÖvrigt

Bröllopsfotografering sommaren 2012 nästan fullbokad

By 21 februari, 2012 2 Comments

Sedan strax efter nyår så har mailen och telefonen gått varma när blivande brudpar hört av sig för att boka mig som bröllopsfotograf. På bara några få veckor så är jag i princip helt fullbokad under perioden maj till mitten av september. Det finns några luckor kvar så tveka inte att höra av er.

Jag är enormt glad för denna efterfrågan men blir samtidigt lite besviken varje gång som jag måste tacka nej till en förfrågan. Dels är det tråkigt att göra alla förhoppningsfulla människor besvikna – man vill ju helst hjälpa alla – och dels är det tråkigt att jag inte får vara med på alla bröllop. Jag får nästan alltid känslan : ”Åh, det där bröllopet lät ju himla kul”.

Alla mina bröllopsfotograferingar, som jag bokat in hittills, ska äga rum i eller i närheten av Stockholm. Bergendahl, Skansen, Riddarhuset, Ekerö, Sigtuna, Nacka, Södermalm, Gamla Stan, Värmdö, Drottningholm, Katrineholm, Ekolsunds slott för att nämna några av platserna.

Dessutom har jag tre bröllopsfotograferingar i Stockholms Stadshus på mindre är en månad! Världsrekord i stadshusbröllopsfotografering?

Just nu har jag fullt upp med att planera in och genomföra alla förfotograferingar samtidigt som jag fortsätter att boka in nya uppdrag. Ser fram emot ett hektiskt bröllopsår och ser samtidigt fram emot att boka in ännu fler uppdrag.

Join the discussion 2 Comments

Leave a Reply