Om/Kontakt

Om mig och FotaBröllop.se

“Bröllopsfotograf? Du? Varför då?”

När jag började plåta bröllop så fick jag blandade reaktioner från min omgivning. Vissa tyckte bara det var kul medan andra hade lite svårt att förstå varför jag vill fotografera andra människors bröllop. De tyckte nog att det var lite “tjejigt”. Och ja, de flesta som kontaktar mig är tjejer men det är nog helt enkelt för att det oftast är tjejerna som har huvudansvaret för att fixa det praktiska kring bröllopet.

Varför håller jag då på med detta? Jag har själv tänkt på vad det är som gör att det är så kul och svaret är inte helt lätt att ge kortfattat men jag ska ge er ett svar i alla fall:

Kicken ligger i att få äran att bli utsedd till ett brudpars bröllopsfotograf och få följa med dem på deras kanske viktigaste dag alltmedan jag dokumenterar allt som händer. Det är fantastiskt att få vara med hos frisören och se när bruden får sitt hår fixat och när brudgummen med darrande fingrar försöker få fast sina manschettknappar. Att få vara med framme vid altaret och fota samtidigt som jag kämpar med att hålla tillbaka tårarna. Få lyssna på alla roliga (och även de tråkiga) tal vid middagen. Att i slutändan leverera fina bilder och se hur glada ni blir när ni får se hur fina ni var och hur kul ni hade den där dagen. Det är hela resan från första klicket till levererade bilder som är grejen. Superkul helt enkelt.

Hör gärna av er till mig så får jag berätta hur jag jobbar och vad jag gör för att leverera bilder med det lilla extra till er.

Använd formuläret här till höger eller slå mig en signal på telefon: 0725-544914 så kan vi prata lite.

Tack för att du hittade hit!

/Fredric SannebroDitt namn (obligatoriskt)

Din e-post (obligatoriskt)

Ämne

Ditt meddelande

captcha

Skriv in koden som visas i bilden ovan

Hur hittade du hit?Visa större karta