Vad kan jag säga – ibland är det extra roligt att vara jag. Jag menar alla lördagar när jag slänger in fotoväskan i bakluckan och åker iväg för att spendera hela dagen med ett nytt brudpar. En dag i deras liv som är väldigt speciell på så många sätt. Att få vara med där, med alla dessa otroliga brudpar. Det är just det som gör det extra roligt att vara jag.

Nu har 2013 kommit till slutet och liksom förra året så har jag gett mig på det omöjliga uppdraget att välja ut ett fåtal bilder som ska, på ett kortfattat sätt, spegla bröllopsåret som gått. 4 minuter går väldigt fort och jag hoppas ni kan få en liten känsla av vad jag fått uppleva på alla resor som jag fått åka med på.

Tusen tack alla ni som lät mig plåta. Önskar jag jag kunde säga att jag fick plåta er igen fast jag tror jag hoppar över det… ;-)