Vissa människor verkar vara skapta för varandra. Det är på något sätt menat att de ska dela på allt, och då menar jag inte pengar och prylar utan jag pratar om de viktiga sakerna såsom glädje, sorg, kärlek, upplevelser och vänner för att nämna några. Hur vet man då att man träffat den där som man ska dela allt med? Det är inte lätt att veta, speciellt inte i början när man är nykär och allt liksom flyter omkring på rosa, fluffiga små moln. Det är när det där rosa fluffet har lagt sig som sanningen kommer att visa sig. Fanns det något mer än det där ögonblickliga pirret i magen? Klarar man även av att dela på livet när vägen blir lite gropig, när man börjar upptäcka de små skavankerna under ytan på den man trodde var felfri?

Vet inte hur det är med dig men ibland kan jag känna att vissa kanske inte träffat den som är menad för ett långsiktigt förhållande. Men ibland kan jag få en stark känsla av motsatsen – där två personer som är menade för varandra faktiskt har hittat varandra i skogen av potentiella partners.

Jag vet att det går att satsa pengar på vilket lag som vinner en fotbollsmatch eller vilken artist som vinner melodiifestivalen. Jag är dock osäker på om det går att satsa på vilka förhållanden som kommer hålla men om det är möjligt så kommer jag satsa en miljon på Maria och Patrik. Mer lättförtjänta pengar får man leta länge efter.

Snart är det dags för deras bröllop och undertecknad ska vara dem i hasorna hela dagen. Ska bli fantastiskt kul. Och möjligen en gnutta flamsigt… :-)

Maria och Patrik pre shoot - 01
Maria och Patrik pre shoot - 02
Maria och Patrik pre shoot - 03
Maria och Patrik pre shoot - 04
Maria och Patrik pre shoot - 05
Maria och Patrik pre shoot - 06
Maria och Patrik pre shoot - 07
Maria och Patrik pre shoot - 08
Maria och Patrik pre shoot - 09
Maria och Patrik pre shoot - 10
Maria och Patrik pre shoot - 11
Maria och Patrik pre shoot - 12
Maria och Patrik pre shoot - 13
Maria och Patrik pre shoot - 14
Maria och Patrik pre shoot - 15
Maria och Patrik pre shoot - 16