bröllopsfotograferingFotoprylar

Nya fotoalbum för bröllopssäsongen 2014

By 8 januari, 2014 No Comments

Nytt år och nya spännande bröllop. Det känns nästan som julafton med alla förfrågningar som kommer in från olika blivande brudpar. jag har redan hunnit boka in ett flertal bröllop som verkar bli riktiga pangbröllop. De flesta sker i Stockholmstrakten men jag kommer även bege mig utanför Stockholm och till och med utanför Sveriges gränser.

Att fotografera bröllop efter bröllop kanske låter enformigt men eftersom varje bröllop innebär nya människor och nya platser så känns det aldrig som en upprepning. Visst, prästen eller vigsleförrättaren säger ofta ungefär samma saker under vigseln, bröllopstårtan har ofta en dekoration i form av ett brudpar och middagen består oftast för-, varm- och efterrätt. Men det är ju faktiskt människorna och miljön som gör varje bröllop unikt och spännande. Och tur är väl det för annars hade det nog varit väldigt enformigt att vara bröllopsfotograf.

En nyhet för i år är att jag erbjuder lite nya varianter på fotoböcker, eller fotoalbum som vissa väljer att kalla det. Hittills har jag erbjudit en variant som är en vad jag skulle kalla väldigt prisvärd fotobok. En lite finare bok än de som vanliga konsumenter får om de beställer via något av de vanliga fotolabben på Internet. Utöver denna variant så kommer jag från och med nu erbjuda en lyxigare variant från en leverantör som heter QT Albums. Jag har just fått hem ett par böcker som jag ska ha som demoböcker och de är helt enkelt asgrymma.

Det går att göra en mängd olika val vad gäller omslag och papperskvaliteter, bla omslag i äkta läder och ett sk. ”fine art-papper” som ger en härligt matt yta med en läcker struktur på ytan. När du får bläddra i dessa böcker så kommer du förstå vad jag menar när jag snackar om lyxiga fotoböcker.

Jag kommer snart uppdatera min prislista med dessa bokvarianter. De kommer kosta några kronor extra men ojoj vilka böcker de får som väljer att beställa dessa.

Fotoböcker för bröllopsbilder
Fotoböcker för bröllopsbilder
Fotoböcker för bröllopsbilder
Fotoböcker för bröllopsbilder
Fotoböcker för bröllopsbilder

Leave a Reply