Ett trevligt och praktiskt sätt att visa upp sina bröllopsbilder är att skapa en fotobok med ett urval av era bilder. Bilder som bara ligger på en hårddisk någonstans tenderar att bli liggandes utan att någon tittar på dem. En fotobok är enkelt att plocka fram och passar bra att kika i när släkt och vänner kommer på besök.

Fotoböckerna som jag skapar trycks på riktigt fotopapper och de känns väldigt lyxiga att bläddra i. Dessa fotoböcker är designade på ett sätt som gör att de lämpar sig med stora bilder som spänner över uppslagen eftersom den ligger nästan helt platt när man slagit upp en sida. På så sätt går man inte miste om viktiga detaljer nära bokens vikning.

Jag använder mig av två olika bokleverantörer och jag erbjuder 3 olika typer av böcker. De skiljer sig åt genom skillnader på papperssort, omslag och paketering.

När jag designat boken så får ni kolla på den via ett mycket praktiskt online-system där ni kan ge era kommentarer innan boken trycks. För att beställa böcker så tar ni helt enkelt kontakt med mig så löser vi det.

Här är några bilder på ett par böcker som jag skapat.

storyboard120
storyboard121
storyboard122
storyboard123
storyboard124
storyboard125

4 Comments

 • Malin skriver:

  Hej,

  Måste bara fråga, var ifrån beställer du dina fotoböcker? De var väldigt fina!

  Mvh Malin

  • Fredric Fredric skriver:

   Hej Malin
   Jag använder en leverantör som heter QT Albums. Dock är det endast yrkesfotografer som kan beställa böcker av dem.

 • alex skriver:

  Hej jag har kollat många hemsdior där jag kan göra en album av våra bröllops bilder. kan du göra åt oss eller måst man har varit fotograferat av dig för du ska göra det?

  vad kommer det kosta på 20 sidor eller 40 sidor om du kan ge oss prisförslag ? av olika album du har mvh alxe&sofie

  • Fredric Fredric skriver:

   Hej
   Mitt fokus är att fotografera bröllop och när det är dags för brudparen att få sina bilder så är det många som vill ha dem som en fotobok och då skapar jag en bok åt dem. Jag tar tyvärr inte på mig några uppdrag som endast går ut på att designa fotoböcker. Min gissning är att ni kan hitta andra som är experter på området som ni googlar lite. Lycka till!
   /Fredric

Leave a Reply