Det blev en ny bekantskap och ett kärt återseende när jag packade ner kamerorna den här morgonen. Återseendet var att återigen få fotografera ett bröllop på Såstaholm. Denna vackra plats som ligger belägen i Täby med utsikt över Vallentunasjön. Det jag kommer ihåg speciellt mycket är miljöerna som är inspirerade av filmens och artisternas värld. Och så den nya bekantskapen: Supermysiga Rönninge by. Där har man sitt bröllop i en lada, åtminstone middagen och dansen. Så fin lada! Vigseln ägde rum på en äng alldeles bredvid ladan, inklämd mellan grönskande häst- och koängar. Här får gästerna åka traktor för att komma fram den sista biten.

Och så blev det ett kärt återseende till såklart – brudparet, Viktoria och Martin. Senast vi sågs så hade vi en pre shoot tillsammans och nu var det äntligen dags för den riktiga fotograferingen. Det är väldigt speciellt att få vara med ett brudpar under hela deras bröllopsdag, att få uppleva allt som de planerat sedan lång tid tillbaka. Att fånga det som händer, det som känns, vad andra känner, vad brudparet känner. Pirret, glädjen, det som inte klaffar, regnet som hotar vigseln, vigselförrättaren som fick hoppa in med ett par dagars varsel för att den ordinarie hade insjuknat och mitt i allt detta så finns jag, fotografen som fångar ögonblick som blir en del av berättelsen, den om när Martin fick sin Viktoria. Så många små händelser och så många intryck som ska in i mina kameror och i mitt egna minne.

Viktoria och Martin, det var inte lätt att fånga allt fint som jag fick uppleva idag man jag gjorde mitt allra bästa och det var fantastiskt roligt. Tack för förtroendet.

Här är min berättelse.

(Bildspelet berättas bäst i helskärm och HD, 1080p)