bröllopsfotografering

Värmande ord från ett vintrigt bröllop

By 7 april, 2013 No Comments

När jag fotograferar bröllop så kommer jag brudparet väldigt nära, speciellt när jag fotograferar hela dagen och hela kvällen. Det känns ungefär som man blir kompisar på väldigt kort tid. Jag får vara med om man många olika moment, ofta väldigt privata situationer, och ofta i närvaro med brudparets allra närmaste familj och vänner. Jag får en ganska bra känsla för hur de här människorna är och hur deras liv ser ut.

Lika snabbt som denna blixtrelation inleds, lika fort är den över och brudparet försvinner ut ur mitt liv. På sätt och vis ganska trist men samtidigt fullt naturligt. Kvar finns självklart alla bilder på min hemsida och på någon av mina hårddiskar men annars upphör all kontakt.

Då är det extra kul att få en liten hälsning från en av alla avslutade blixtrelationer. Ibland händer det nämligen att det dimper ner ett litet tackkort i bröllopsfotografens brevlåda. I dagens digitala facebook-samhälle tillhör de analoga hälsningarna en utdöende företeelse och därför är det extra kul när det händer. Denna gång var det några mycket värmande ord från Therese och Gustav som gifte sig på Skansen i vintras. Känslan av ett handskrivet meddelande på ett riktigt papper är speciell. Speciellt var även Therese och Gustavs bröllop.

Therese och Gustav, om ni visste vad glad jag blev. Tack!

Tackkort till bröllopsfotograf

Leave a Reply