bröllopsfotografering

Ulrika och Jonas i portfolion

By 11 september, 2013 2 Comments

Fett fint. Fett kul! Fett flådigt. Fett allt, typ. Det var faktiskt fett kul att vara med på Ulrika och Jonas bröllop. Det kändes som om allting funkade perfekt. Det bara klaffade liksom. Slottet var som slott ska vara – stort, vackert och beläget vid en sjö. Vädret – ja vad kan jag säga. Fett skönt! Maten, gästerna, talen, vigseln, solisten och så brudparet – Ett 5-stjärnigt brudpar som grädde på moset och den här dagen blev helt enkelt oförglömlig. Det var väldigt svårt att välja ut bilderna när jag skulle sätta ihop bildsagan om Ulrika och Jonas bröllop. Jag ville liksom ha med flera hundra men det går ju inte. Ett minst sagt angenämt problem.

Ibland är det fett bra att vara bröllopsfotograf. Kolla själva så får ni se vad jag menar.

Ulrika och Jonas bröllop

Join the discussion 2 Comments

 • Ulrika Dahlborg skriver:

  Härliga du, Fredric! Vi har helt missat detta hommage till vår stora, 5-stjärniga dag tidigare då vi varit helt uppslukade av portfoliobilderna!
  Nu när vi själva sitter med samma angenäma problem som du nämner här ovan (att välja ut vilka foton vi ska spara, vilka som ska in i fotoboken, vilket som ska bli tackkort och vilka som ska pryda väggarna hemma) så känns det tryggt att veta att även du hade samma känsla :)
  När vi tittar på alla foton igen så kan vi riktigt känna hur det var den där sagolika dagen på slottet när vi blev man och hustru och vi kunde inte vara gladare över att vi valde just DIG att följa våra steg och föreviga vår dag! TACK igen, vi hörs snart!
  Varma hälsningar, herr & fru Dahlborg

 • Fredric Fredric skriver:

  Vad glad jag blir! Tack!

Leave a Reply