bröllopsfotografering

Säsongen snart fullbokad

By 13 mars, 2013 No Comments

Precis som förra året, vid den här tiden, så börjar mitt schema för alla bröllop att ta form. Det är inte helt fullt men inte många luckor kvar att fylla heller. Det är ju väldigt trevligt att folk bokar mig men samtidigt är det lite trist att allt oftare behöva säga ”Jag är tyvärr redan upptagen det datumet”. Jag önskar ju att jag kunde hjälpa alla som hör av sig men eftersom nästan alla väljer att gifta sig på en lördag så tar det inte lång tid förrän säsongen är helt fullbokad.

Det känns lite märkligt att boka in lördagar i oktober när snön inte ens har börjat smälta och kylan inte släppt greppet från denna långa vinter. Våren, sommaren och hösten kan kännas långa och avlägsna men vips så är jag mitt uppe i det och vips igen, så är det över – lika fort som de kom. Tiden går otroligt fort när säsongen väl kommer igång eftersom varje nytt bröllop innebär att ytterligare en vecka hunnit passera förbi.

Jag har verkligen haft turen att boka in många spännande bröllopsfotograferingar med massor av fina brudpar och jag börjar bli grymt sugen på att komma igång. Så här års är det betydligt lugnare för en bröllopsfotograf i Stockholm, i ett land med en lång, mörk och kall vinter så i takt med att solen hänger kvar på himmelen, allt längre på dagarna, så ökar suget efter både värme och, inte minst, bröllopsfotografering.

När suget är som störst brukar jag kika lite på bilderna som jag tog på alla brudpar i somras och så gillar jag även att kika lite på det här lilla bildspelet, som är ett hopkok från några av bröllopen.

Så, håll ut lite till. Snart kommer värmen och då kör vi så det ryker!

Leave a Reply