bröllopsfotografering

Olika typer av bröllopsbilder från olika delar av bröllopsdagen

By 12 januari, 2013 No Comments

En bröllopsdag är lång och innehåller många spännande stunder som ni kommer att komma ihåg så länge ni lever. Bilderna från dagen kommer att berätta olika historier; tjejernas flams på frisörsalongen, grabbarnas nervösa fingrar när flugan ska på plats, glädjefnattet när ni ser varandra för första gången (för dagen alltså ;-), tårarna när era föräldrar ser er framme vid altaret, känslorna från porträttsessionen, minnena från maten och vinet, skratten och tårarna från middagstalen, glädjen på dansgolvet och alla kompisar som vägrar gå hem när personalen vill gå hem och sova.

Det är svårt att säga vilka bilder ni kommer ha mest glädje av. Själv tror jag att man har allra mest glädje av dem när man har dagen dokumenterad i sin helhet. Man ser hela sagan, från början till slutet. Oslagbart.

Som bröllopsfotograf är jag mest förtjust i bilderna från förberedelserna. Här får jag chansen att fånga er när ni fortfarande inte har iklätt er brudparsrollen helt. Att dokumentera förvandlingen i en ”vanlig” miljö är väldigt inspirerande. Det är också här som jag lär mig känna er lite. Jag tassar omkring där i kaoset mellan disk och kläder som ligger utspritt lite var stans. Oslagbart.

Jag har petat ihop ett litet bildspel som visar bilder från bröllopsdagens olika situationer. Håll med om att det blir som en berättelse trots att det är flera brudpar som visas på bilderna.

Leave a Reply