Mölle, en plats som jag aldrig tidigare besökt. Jag hade hört talas om hur fint det skulle vara men aldrig riktigt förstått hur overkligt vackert det är. Denna lilla stad, som en mix av franska rivierna och en liten pittoresk fiskeby med de gröna, bergiga landskapet. Att besöka denna plats som under sommaren är överbefolkad med fräsiga turister, känns nästan lite spöklikt fast på ett lugnt och harmoniskt sätt. Här vill man bo, var känslan som jag så småningom lämnade med.

Gustav (den lyckosten) som har sina rötter här i Mölle, (nästan så att man blir lite förbannad när man tänker på det) övertygade Mikaela om att i Mölle, där ska vi gifta oss minsann. Sagt och gjort – paret bjöd sina vänner från Skåne och från Stockholm – eller rättare sagt, från Vasastan med omnejd (”omnejd” definieras i detta fall som området runt Surbrunnsgatan, inte för långt ner mot Sveavägen och helst inte för nära Frejgatan).

Det var faktiskt andra gången som jag agerar brölopsfotograf i den här släkten och det var väldigt kul att att återse familjen igen och en hel del nya bekantskaper bland tärnor och marskalker.

Vad jag kommer att komma ihåg från den här dagen förutom Mikaela och Gustav? – Hårspraysdimman hos Mikaela med tärnor samt ”Hur ska det vara att fästa en blomma i kavajslaget???”

Mikaela och Gustav, tack så himla mycket för att jag fick vara med på er fina och händelerika dag.
Här är min berättelse.

(Bildspelet berättas bäst i helskärm och HD, 1080p)

Leave a Reply