Det här var ett av säsongens sista bröllop vilket syns ute i naturen som fullständigt exploderat i gult, orange och rött. Jag är egentligen mest ett fan av våren men en dag som denna så måste jag erkänna att hösten känns helt ok. Rätt så kyligt i luften men solen värmer ännu och sol var det gott om den här lördagen. 


Maja och Andrew bokade mig för länge sedan och jag minns att redan då var ganska mycket planerat och ordnat. Och så minns jag att de berättade om sin hund som de ville ha med på några bilder. Eftersom jag själv har hund som jag älskar mer än något annat på jorden (ok, frun och barnen ligger lika högt på den listan) så blev jag redan vid det mötet extra insåld på både bröllopet och brudparet. Någon sa en gång att ”hundpersoner” är extra bra människor. Jag vet inte om det är helt sant men i fallet Maja och Andrew så är det definitivt sant. 


Maja och Andrew gifte sig i Sofia Kyrka i Stockholm. Efter vigseln så blev det en båttur till Kolskjulet som är en festlokal på Kastellholmen. Jag brukar oftast sitta lite avsides under middagar så att jag kan äta lite och samtidigt hålla koll på tal och spex så att jag inte missar att fånga något. Det är först då som man kan pusta ut lite efter en lång dag med intensiv fotografering och då brukar jag medvetet sätta mig lite vid sidan av. Den här middagen så blev det inte riktigt så utan jag fick en plats bland alla gästerna. Jag hamnade mitt i en stor familj där nästan alla jobbade med grävmaskiner och eftersom jag älskar grävmaskiner så det blev många frågor om hur man gräver under den middagen. Tack för lektionen! :-)


Maja och Andrew, det jag fick uppleva med er, hunden Leya, era familjer och vänner gjorde ett stort intryck hos mig. Så mycket värme och glädje. Inte minst vid ”first look” där jag ett tag trodde att Andrew skulle svimma. Härligt! Stort tack för att jag fick vara med!

Här är min berättelse.

(Bildspelet berättas bäst i helskärm och HD, 1080p)

Leave a Reply