bröllopsfotografering

Höst i bröllopsfotofabriken

By 16 oktober, 2012 No Comments

Sommarens högtryck har lagt sig. I dubbel bemärkelse. Värmen har rest bort och att ljuset håller på att överge oss har väl inte gått någon obemärkt förbi. För mig har det varit fullt upp varje lördag sedan i slutet av april och så är det fortsatt hela vägen till oktobers slut. Därefter ska även jag ta lite paus, åtminstone vad det gäller bröllopsfotograferingar. Har fortfarande några bröllop som ska plåtas innan vi skjuter upp nyårsraketerna men annars blir det nu fokus på annat. Tackkort, bildleveranser, fotoböcker samt underhåll av diverse kamerautrustning.

På det privata planet så ska jag passa på att flytta också. Inte långt bort – bara några hundra meter faktiskt, men ändå. En flytt är inte avklarad på en eftermiddag så därför passar det bra att bröllopssäsongen sjunger på sista versen.

Har som vanligt haft förmånen att träffa, och plåta, några ytterst trevliga brudpar: Katarina och Janne, Hannah och Martin och så ett hemligt brudpar så de ska jag inte prata om här. Får inte heller för den delen så glöm att jag tog upp det över huvud taget.

Katarina och Janne gifte sig i Allhelgonakyrkan, på söder i Stockholm, och Martin och Hanna gifte sig på Östermalm. Glömde just vad kyrkan heter men det spelar ingen roll. Båda paren valde att plåta porträtten på Djurgården. Dels vid inloppet till Djurgårdskanalen och dels vid Valdemarsudde. Var det hemliga paret plåtades är hemligt och, ja, ni vet…

Katarina och Janne
Katarina och Janne
Hannah och Martin
Hannah och Martin

Näst på tur är Matilda och Martin som jag plåtade vid Karlbergs Slott för några veckor sedan. Av en händelse ska de gifta sig Karlbergs Slott så det blev ett genrep, på riktigt liksom. Martin är anställd som meteorolog inom försvarsmakten och jag vill minnas att han sa att han skulle dra på sig festuniformen. Tror det innebär både medaljer och svärd. Coolt! Matilda jobbar på sjukhus och hon ska nog bara vara jävligt snygg helt enkelt. Coolt!

Ja, det var en liten update från mig – en bröllopsfotograf i Stockholm, Sverige. Over and out!

Leave a Reply