Det är ju ingen hemlighet att rådande pandemi sätter käppar i hjulet för lite allt möjligt som vi är vana vid ska kunna ske utan några som helst konstigheter. Men, nu är läget som det är och några som har fått anpassa bröllopsplanerna efter det är Ellinor och Mohsen. De skulle egentligen ha gift sig förra året och haft massor av gäster från olika delar av världen men när virusvågorna sköljt fram och tillbaka så ändrades planerna och de landade i att gifta sig i augusti 2021 istället.


Som bröllopsfotograf har jag förstås blivit kraftigt påverkad av pandemin och därför var det så himla kul att det här bröllopet ändå blev av. En härlig känsla att äntligen få hänga mina kameror över axlarna och möta Ellinor och Mohsen på deras stora dag.


Efter en lång period med regnigt väder så hade jag planerat för regn även den här dagen. Men som en gåva från högre makter så bjöd vädergudarna på bästa tänkbara solsken och med tanke på att vi spenderade två timmar på en chartrad båt så var solskenet mycket uppskattat. Även om jag som bröllopsfotograf föredrar moln. Ljuset, ni vet… :-)


Ellinor och Mohsen,
Jag är så glad för er och era vänners skull. Bröllopet blev så lyckat på alla sätt. Och att ni valde att ha bröllopet på Bockholmen var en riktig fullträff. Närheten till vattnet, maten, era familjer, vännerna och så ni två. Det blir inte bättre än så här.
Tack snälla för att jag fick vara med och föreviga dagen.

Här är min berättelse.

(Bildspelet berättas bäst i helskärm och HD, 1080p)

Leave a Reply