bröllopsfotograferingPre shoot

Bröllopsfotografering i Stockholms stadshus och i Nyckelviken, Nacka

By 9 februari, 2012 No Comments

Händerna och fingrarna nästan darrar. De svarta apparaterna, i glas och metall, ligger nyputsade i sina vadderade fack och väntar. Trots att det inte gått så lång tid så längtar dessa efter varandras närhet och beröring.

I helgen är det dags igen. Händerna och fingrarna ska få klämma lite på de svarta i glas och metall. Grejerna ska äntligen användas igen. Det är dags för ”plåtografering”, i bröllopets tecken. Både lördag och söndag. På lördag är det bröllop i Stadshuset och på söndag är det en förberedande fotografering inför ett av sommarens alla bröllop. En pre shoot. Nästan hela sommaren är fullbokad och alla dessa bröllopsfotograferingar ska föregås av en pre shoot. Mycket plåtning blir det. Shit, vad kul!

På söndag ska jag träffa ett par i Nyckelviken. Om du inte varit där så får du sluta upp att inte vara där och bege dig dit. Fantastiskt vackert ställe både på sommaren och vintern. Det finns kungliga kopplingar dit men jag kommer inte exakt ihåg hur och varför så jag struntar i att försöka berätta. Där blir det alltså pre shoot på söndag…

Kika in på hemsidan lite senare så kommer du se bilder både från lördagens bröllop (Stadshuset i Stockholm) och söndagens förfotografering i Nacka.

Var inte det här inlägget väldigt rörigt??

*Over and out*

Leave a Reply