bröllopsfotografering

Bröllopsfotografering i Stockholm på fredag

By 31 maj, 2011 No Comments

På fredag ska jag fota fint folk, Adligt folk närmare bestämt. Låter kanske mer märkvärdigt än vad det egentligen är men faktum är att det handlar om en bröllopsfest på Riddarhuset i Stockholm.

Jag blev kontaktad av ett par som i själva verket redan gift sig. De gifte sig i USA, där de bor och arbetar. Nu ska de alltså ha en stor fest för släkt och vänner i Stockholm. Är inte helt säker på parets bakgrund men jag är ganska säker på att han är från Stockholm och hon från USA. Hur som helst, nu ska de alltså ha en stor bröllopsfest på Riddarhuset och de har bett mig att agera bröllopsfotograf. Vilken ära! Känner mig nästan som Hovfotograf Fredric Von Sannebro :-)

Riddarhuset

Jag var och rekade lite på Riddarhuset idag för att få koll på ljuset. Som jag misstänkte är det ett ganska murrigt ljus i de fantastiskt vackra lokalerna så det blir att ta med ljusstarka objektiv. Festen börjar runt middagstid och pågår hela kvällen så när det mörknar går det nog inte att undvika blixt. Klädsel är smoking och då blir det mycket färggrannt på den kvinnliga delen av gästlistan. Häftigt!!

Ser verkligen fram emot denna fest eftersom den är lite annorlunda mot ett vanligt bröllop. Med lite flyt kanske man kan bli adlad på kuppen…

Leave a Reply