bröllopsfotografering

Bröllop på trendiga Artipelag

By 22 november, 2014 No Comments

Nu är det endast en månad kvar till jul och jag har redan bokat en hel del bröllop inför 2015 och faktiskt även något enstaka för 2016. Med tanke på hur lite solen synts i november så undrar jag om det överhuvudtaget kommer bli någon bröllopssäsong nästa år men vi får hoppas att solen kommer på bättre tankar snart.

De allra flesta bröllopen under 2014 har jag visat upp här med några få undantag av respekt för offentliga personers integritet och jag vet att jag kommer sakna stunderna framför datorn när era berättelser tar form. Berättandet är det jag brinner för och jag kommer nog aldrig få nog av det.

Det har varit ett bra bröllopsår med många fina brudpar och massor av härliga bröllopsgäster. Årets sista bröllop var mellan Anna-Karin och Niclas. Paret gifte sig på Artipelag som ligger ute Värmdö. Artipelag är en sorts konstcentrum där man titta på olika utställningar, se på framträdande, äta mat i någon av restaurangerna samt promenera ner till vattnet. Lite konstigt att jag aldrig hade hört talas om det innan för det var att riktigt coolt ställe och olikt alla andra bröllopslokaler jag varit i.

Bröllopssäsongen 2014 kunde inte fått ett bättre avslut än då här. Kolla min berättelse här.

image-1-2

Leave a Reply