Fotograf Bröllop – Priser  Jag kan fotografera hur mycket ni vill under er bröllopsdag. Enda begränsningen är att jag plåtar i minst tre timmar. Resten är upp till er att bestämma. För att underlätta lite så ger jag tre exempel på “paket” så att ni ser hur många bilder ni kan förvänta er vid olika längd på fotograferingen. Jag diskuterar gärna med er för att komma fram till ett upplägg som passar er.


Detta ingår alltid:

 1. Förfotografering (pre shoot) och personligt möte
 2. Högupplösta bilder från pre shoot
 3. Digitala bildfiler i färg, högupplösta och redigerade
 4. Digitala bildfiler i svartvitt, högupplösta och redigerade
 5. Printkredit för köp av printade bilder

“Vilka fantastiska kort, Fredric. Kan inte beskriva med ord hur nöjda vi är med bilderna!”

Beatrice Zell

Exempelpaket -> Lilla Mellan Stora
Antal timmar 3 5 12
Antal högupplösta digitalbilder (ca.) 250 400 600
Pris * 9 900:- 14 900:- 20 900:-
Pris per extra timme 2 500:- 1000:- 800:-
Printkredit (läs mer nedan) 500:- 750:- 1000:-
Utförlig beskrivning Mer info Mer info Mer info
Fråga mer Fråga mer Fråga mer


* Alla priser inkluderar moms och resa inom Stockholms innerstad. För resa utanför Stockholms innerstad tillkommer 40 kr per mil plus eventuell kostnad för övernattning om så krävs. En bokningsavgift på motsvarande 25 % av arvodet erläggs vid bokningstillfället för att bokningen ska vara giltig. Företaget innehar F-skatt.

Prislista – printprodukter

Fotobok Tackkort Papperskopior
Minsta volym 11 uppslag 20 st 20 st
Storlek 28 x 28 cm Se info 13 x 19 cm
Grundpris ** 3325:- 600:- 450:-
Utökad volym 199:- / uppslag Se info 15:-/st
Mer info Läs mer Läs mer -

(** Kostnad för frakt tillkommer)

Lilla Mitt minsta paket kan betraktas som ett grundpaket. Jag fotar er under 3 timmar och normalt hinner jag med att fota vigseln med efterföljande riskastning samt porträttfotografering före eller efter vigselakten. Beroende på hur mycket tid som går åt för transport mellan kyrka och portättplats så kan det finnas tid till t.ex. brudskålen. Vad som ingår i paketet i övrigt kan du se högst på denna sida samt i tabellen i kolumnen “Lilla”.

Mellan Det här paketet är anpassat för att inrymma bilder från förberedelserna innan bröllopet, vigselceremonin med riskastning, porträttsession samt t.ex brudskålen. Här kan man tänka sig att jag följer med er om ni har någon fin bil att åka i till festlokalen eller när ni alla anländer till bröllopsmiddagen. Paketet innehåller 5 timmars fotografering och tillsammans skräddarsyr vi innehållet så att det passar agendan för er dag. Vad som mer ingår i paketet kan du läsa om högst upp på denna sida samt i tabellen i kolumnen “Mellan”.

Stora Det här är paketet med extra allt. Jag följer er under 12 timmar på er bröllopsdag. Här bestämmer vi tillsammans vad det innebär. Förslagsvis är jag med när ni gör er fina hos frisören eller någon annanstans. Jag dokumenterar det ni går igenom med tärnor och bestman innan vigseln. Porträttsession, vigselceremonin är självklara beståndsdelar samt bröllopsfesten med tal och brudvals. Vi sätter oss ner och tittar på planerna för hela tillställningen och planerar fotograferingen så att det passar er. Med Stora paketet kommer ni få många fina minnen att glädjas åt. Vad som ingår i paketet i övrigt kan du se läsa om högst upp på denna sida samt i tabellen i kolumnen “Stora”.

Jag erbjuder även tackkort om du inte känner för att hålla på att fixa med det själv. Här kan du se vilka tackkort jag erbjuder och vad de kostar.

Det är väldigt populärt att beställa en fotobok för att visa upp sina bröllopsbilder. Jag kan skapa jättefina fotoböcker av era bilder. Här kan du läsa lite mer om fotoböcker.

Bröllopsbok
Bröllopsbok

Kommentarer:

 1. Hej,

  Vi är ett par som ska gifta oss 26/5-12. Jag undrar om det finns möjlighet att besöka din studio för konsultation?

  Mvh

  Feride & Martin

  • Hej. Jag mailar er.

 2. Hejsan Fredric,

  Jag och min sambo Jens har blivit väldigt imponerade av Dina bilder här på webbsidan.
  Vi planerar att gifta oss den 4:e Augusti, 2012 och skulle vilja fråga i så fall om Du kan vara vårt bröllops fotograf?
  Stort tack för svaret i förväg!

  Mvh,
  Valentyna och Jens

  • Hej
   Ni har mail!

 3. Hej! hur lång tid innan bröllopet anser du att man ska boka in dig?? Och betalningen- gör man det efteråt?

  • Hej Marie och tack för bra frågor! Jag tycker inte det finns några regler för när man ska boka in en bröllopsfotograf. Ju längre man väntar desto större är risken för att en fotograf är uppbokad. Så har ni bestämt er tycker jag jag att ni ska slå till så fort som möjligt. Ang. betalning så skickar jag faktura på bröllopsdagen och den ska betalas inom 7 dagar. Andra fotografer har andra betalningsvillkor.

 4. Hej Fredric!

  Jag och min sambo har sett dina bilder fantastisk bilder på webbsidan. Vi ska gifta oss den 14 sep 2012, och undrar om du kan vara vår bröllopsfotograf?

  Stort tack på förhand

  E & D

  • Hej Elnas,
   Jag mailar dig!
   Mvh,
   Fredric

Säg hej!