Jag är en bildberättare, eller ”story teller” som det heter på engelska, och jag fotograferar för att kunna återberätta hela er dag. Varje bild utgör en bildruta i er bildberättelse. Av denna anledning så fotograferar jag endast heldagar, dvs 12 timmar eller mer om ni så önskar.

Investering

Grundpriset ligger på 20 900:- inklusive moms och då ingår 12 timmars fotografering under en dag. 12 timmar räcker oftast till för att täcka in alla viktiga delar under bröllopsdagen. Vill ni så kan jag fotografera mer och då debiterar jag 1000:- för varje extra timme. I grundpriset ingår även en printkredit på 1000:- som ni kan utnyttja när ni beställer någon form av printade bilder. Det kan vara vanliga fotokopior, tackkort eller, som de flesta väljer, en fotobok.

Reseersättning på 40 kr per mil plus tillkommer samt eventuell kostnad för övernattning om så krävs. En bokningsavgift på motsvarande 25 % av arvodet ska betalas för att bokningen ska vara giltig. Företaget innehar F-skatt.

Antal bilder

Ni får ca. 600 bilder efter 12 timmars fotografering. Varje bild levereras i svartvitt samt färg så totalt får ni ca 1 200 bilder. Samtliga bilder har genomgått redigering och är högupplösta så att det går printa bilderna med bra kvalité.

Pre shoot

Om ni vill så kan vi, innan själva bröllopsdagen, träffas för att genomföra en pre shoot, dvs en provfotografering så att ni får testa på hur det är att bli fotograferade som par. Det kostar inget extra och bilderna från fotograferingen får ni självklart efteråt. (Läs mer om pre shoot här)

Priser printprodukter

 
Fotobok
Tackkort
Papperskopior
Minsta volym11 uppslag*20 st20 st
Storlek28 x 28 / 30 x 30 cm*info13 x 19 cm
GrundprisFrån 3325:-*600:-450:-
Utökad volymFrån 199:- / uppslag*info15:- / st
Mer infoinfoinfo-
* Varierar beroende på bokvariant

 

Fotoböcker

Många väljer att beställa en fotobok för att visa upp sina bröllopsbilder. Jag kan skapa fotoböcker med era bilder. Här kan du läsa mer om fotoböcker.

storyboard121
storyboard120
storyboard125

8 kommentarer

 • Feride skriver:

  Hej,

  Vi är ett par som ska gifta oss 26/5-12. Jag undrar om det finns möjlighet att besöka din studio för konsultation?

  Mvh

  Feride & Martin

 • Valentyna skriver:

  Hejsan Fredric,

  Jag och min sambo Jens har blivit väldigt imponerade av Dina bilder här på webbsidan.
  Vi planerar att gifta oss den 4:e Augusti, 2012 och skulle vilja fråga i så fall om Du kan vara vårt bröllops fotograf?
  Stort tack för svaret i förväg!

  Mvh,
  Valentyna och Jens

 • Marie skriver:

  Hej! hur lång tid innan bröllopet anser du att man ska boka in dig?? Och betalningen- gör man det efteråt?

  • Fredric Fredric skriver:

   Hej Marie och tack för bra frågor! Jag tycker inte det finns några regler för när man ska boka in en bröllopsfotograf. Ju längre man väntar desto större är risken för att en fotograf är uppbokad. Så har ni bestämt er tycker jag jag att ni ska slå till så fort som möjligt. Ang. betalning så skickar jag faktura på bröllopsdagen och den ska betalas inom 7 dagar. Andra fotografer har andra betalningsvillkor.

 • Elnas skriver:

  Hej Fredric!

  Jag och min sambo har sett dina bilder fantastisk bilder på webbsidan. Vi ska gifta oss den 14 sep 2012, och undrar om du kan vara vår bröllopsfotograf?

  Stort tack på förhand

  E & D

Lämna en kommentar

intersoluble-areosystyle