Jag är en bildberättare, eller ”story teller” som det heter på engelska, och jag fotograferar för att kunna återberätta hela er dag. Varje bild utgör en bildruta i er bildberättelse. Av denna anledning så fotograferar jag endast heldagar, dvs 12 timmar eller mer om ni så önskar.

Investering

Priset ligger på 22 900:- inklusive moms och då ingår 12 timmars fotografering under en dag. 12 timmar räcker oftast till för att täcka in alla viktiga delar under bröllopsdagen. Vill ni så kan jag fotografera mer och då debiterar jag 1000:- för varje extra timme. I grundpriset ingår även en printkredit på 1000:- som ni kan utnyttja när ni beställer någon form av printade bilder. Det kan vara vanliga fotokopior, tackkort eller, som de flesta väljer, en fotobok. Ni får självklart beställa bilder hos vilket printföretag som helst utan att gå via mig.

Reseersättning 40 kr per mil, samt övriga resekostnader i form av p-avgift, vägtull etc. tillkommer samt eventuell kostnad för övernattning om så krävs. En bokningsavgift på motsvarande 25 % av arvodet ska betalas för att bokningen ska vara giltig. Företaget innehar F-skatt.

Antal bilder

Ni får ca. 600 bilder efter 12 timmars fotografering. Varje bild levereras i svartvitt samt färg så totalt får ni ca 1 200 bilder. Samtliga bilder har genomgått redigering och är högupplösta så att det går printa bilderna med bra kvalité.

Pre shoot

Om ni vill så kan vi, innan själva bröllopsdagen, träffas för att genomföra en pre shoot, dvs en provfotografering så att ni får testa på hur det är att bli fotograferade som par. Det kostar inget extra och bilderna från fotograferingen får ni självklart efteråt. (Läs mer om pre shoot här)

Priser printprodukter

 FotobokTackkortPapperskopior
Minsta volym15 uppslag*20 st20 st
Storlek28 x 28 / 30 x 30 cm*info13 x 19 cm
GrundprisFrån ca 6500:-*600:-450:-
Utökad volymFrån 199:- / uppslag*info15:- / st
Mer infoinfoinfo-
* Varierar beroende på bokvariant

 

Fotoböcker

Många väljer att beställa en fotobok för att visa upp sina bröllopsbilder. Jag kan skapa fotoböcker med era bilder. Här kan du läsa mer om fotoböcker.

storyboard121
storyboard120
storyboard125