Ännu ett bröllopsår har passerat och jag känner mig alldeles yr när jag tänker på allt som jag fått uppleva. Att bläddra igenom alla tusentals bilder från året är som att kliva in i en fantastisk dröm som jag inte vill vakna upp från. Det känns som alla ni fina brudpar är ”mina” brudpar och det är samtidigt både märkligt och sorgligt att jag inte får träffa er igen. Alla härliga brudpar och alla deras härliga familjer och vänner som jag skrattat och gråtit ikapp med alla dessa otroliga dagar. Ni är bäst!

I detta bildspel visar jag några av bröllopen från 2014. Jag skulle helst av allt vilja visa alla bilder från alla bröllop men vem orkar titta på ett bildspel som tar 45 timmar att titta igenom :-)

Jag vill såklart tacka alla mina brudpar och alla ni familjer och vänner som jag fått träffa. Ni berikar mitt liv på ett sätt som ingen kan förstå. Tusen tack!